MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
WRZUCANIE MIĘSA MIELONEGO NA ZIMNĄ PATELNIĘ...
fot. pixabay.com

Takie błędy popełniamy najczęściej, przyrządzając mięso mielone. Przez to mięso nie będzie soczyste i smaczne

Takie błędy popełniamy najczęściej, przyrządzając mięso mielone

WRZUCANIE MIĘSA MIELONEGO NA ZIMNĄ PATELNIĘ
Jeśli chcemy uzyskać kształtne kotlety z pyszną panierką lub dobre spaghetti, nie wrzucajmy mięsa na zimną patelnię a dopiero wtedy, gdy olej się dobrze rozgrzeje. Skutecznym sposobem na sprawdzenie, czy tłuszcz ma już odpowiednią temperaturę, jest wrzucenie na patelnię odrobiny bułki tartej – jeżeli zaczyna skwierczeć, oznacza, że można zacząć smażyć mięso.

Zobacz również

Krakowskie torowiska nie wytrzymują upałów. Kolejna szyna wybrzuszona

Krakowskie torowiska nie wytrzymują upałów. Kolejna szyna wybrzuszona

Pierwsza porażka Kraków Kings. Kontrowersje w meczu z Lowlanders

Pierwsza porażka Kraków Kings. Kontrowersje w meczu z Lowlanders

Polecamy

Zostaliście rodzicami? Zobaczcie, jakie świadczenia wam przysługują!

Zostaliście rodzicami? Zobaczcie, jakie świadczenia wam przysługują!

Magdalena Sroka: Ta komisja będzie pracowała dalej

Magdalena Sroka: Ta komisja będzie pracowała dalej

Nie zgadniesz, czego możesz użyć, aby pozbyć się siwych włosów. Wypróbuj ten patent

Nie zgadniesz, czego możesz użyć, aby pozbyć się siwych włosów. Wypróbuj ten patent