MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
WRZUCANIE CAŁEGO MIĘSA NA PATELNIĘ...
fot. pixabay.com

Takie błędy popełniamy najczęściej, przyrządzając mięso mielone. Przez to mięso nie będzie soczyste i smaczne

Takie błędy popełniamy najczęściej, przyrządzając mięso mielone

WRZUCANIE CAŁEGO MIĘSA NA PATELNIĘ
Wrzucanie od razu całej zawartości opakowania na patelnię to błąd popełniany przez większość ludzi. A może to mieć wpływ na smak, konsystencję i aromat dania. Mięso mielone ma w sobie dużo wody, więc wrzucenie go w całości na patelnię sprawi, że soki puszczą i zamiast się smażyć, zacznie się ono gotować. Mięso mielone warto wrzucać na patelnię niewielkimi partiami i w odstępie kilku minut. Dzięki temu szybko się zetnie, a soki pozostaną wewnątrz.

Zobacz również

Majowy pchli targ w Szczecinku. A już jakby letni. Tak było [zdjęcia]

Majowy pchli targ w Szczecinku. A już jakby letni. Tak było [zdjęcia]

Pożar w klubie fitness w Katowicach. Na miejscu 10 zastępów straży pożarnej

Z OSTATNIEJ CHWILI
Pożar w klubie fitness w Katowicach. Na miejscu 10 zastępów straży pożarnej

Polecamy

Style tuningu. Czym charakteryzują się różne style modyfikacji samochodów?

Style tuningu. Czym charakteryzują się różne style modyfikacji samochodów?

Zaskoczenie na maturze z fizyki. Uczniowie podzieleni. „Modliłam się nad arkuszem”

Zaskoczenie na maturze z fizyki. Uczniowie podzieleni. „Modliłam się nad arkuszem”

Czy to normalne, że język jest biały? Taki nalot na języku może wskazać na chorobę

Czy to normalne, że język jest biały? Taki nalot na języku może wskazać na chorobę