Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Restaurant Week 2017 w Trójmieście. Szefowie kuchni zapraszają! [LISTA RESTAURACJI]

BB
Szósta trójmiejska edycja Restaurant Week odbędzie się w dniach 20 - 31 października 2017 r.
Szósta trójmiejska edycja Restaurant Week odbędzie się w dniach 20 - 31 października 2017 r. materiały prasowe
Szósta trójmiejska edycja Restaurant Week startuje już 20 października i potrwa do 31 października 2017 r. Szefowie kuchni ponad 30 trójmiejskich restauracji zaproszą do stołu mieszkańców Gdańska, Gdyni i Sopotu. Zobacz, które restauracje w Trójmieście wezmą udział w festiwalu.

Zgodnie z ideą festiwalu, będzie to prawdziwa „Okazja do świętowania”.

Restaurant Week 2017 w Trójmieście. Lista restauracji

W trójmiejskiej odsłonie festiwalu wezmą udział restauracje:
bliżej, By The Way, Cały Gaweł, Cozzi Ristorante, Czarna Owca, Dancing Anchor, Delmonico Cut Steakhouse, Eliksir, Fedde Bistro, Fidel, Grono di Rucola, Haos, ibis Kitchen, Kawior, Koncept Restauracja, Novo Square Lounge Bar Gdańsk, Novo Square Lounge Bar Gdańsk Marina, Nowy Świat, Numero1, On Off , Papieroovka, Pobrzegi, Ristorante Sempre Gdynia, Seafood Station, Serio, Symfonia Smaków, Tapas Barcelona, Taverna Zante, Verres en Vers, Vertigo, Winestone Gdańsk Posejdon, Winestone Gdańsk Stare Miasto, Winestone Mecure Gdynia.

Najbliższa edycja Restaurant Week dedykowana jest kulturze świętowania - celebrowania każdej, ważnej okazji przy restauracyjnym stole z bliskimi, znajomymi, czy współpracownikami.

Zobacz też: Festiwal Smakuj Trójmiasto. Kuchnia azjatycka i dla zakochanych [ZDJĘCIA]

Trójmiasto Restaurant Week 2017. Jak zarezerwować miejsce?

Wcześniejsze rezerwacje w festiwalowej cenie 49 zł są już dostępne na www.RestaurantWeek.pl.

Festiwal Restaurant Week

Festiwal Restaurant Week jest cyklicznym ogólnopolskim wydarzeniem prezentującym najlepsze polskie Restauracje. W ciągu zaledwie dwóch i pół roku z weekendowego wydarzenia w stolicy stał się największym kulinarnym wydarzeniem w kraju, w którym udział wzięło już ponad ćwierć miliona gości w ponad 30 miastach. Najlepsi w kraju Szefowie Kuchni przygotowują każdorazowo trzydaniowe popisowe menu festiwalowe (przystawka, danie główne, deser) w wyjątkowej cenie 49zł. W nadchodzącej edycji na Gości będzie czekać również niespodzianka pod postacią aperitifu.

Zobacz też: O idei Restaurant Week mówi Aleksandra Kopińska Szykuć, organizatorka festiwalu w Szczecinie

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Lody kawowe z kajmakiem

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gdansk.naszemiasto.pl Nasze Miasto