MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozgrzej olej na patelni, dodaj cebulę i podsmaż....
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyrazisty smalec z fasoli na kanapki. Poznaj przepis na zdrową i smaczną pastę do kanapek. To smarowidło nasyci na długo

Rozgrzej olej na patelni, dodaj cebulę i podsmaż.
Dodaj jabłko, ziele angielskie, goździk i liście laurowe i podsmaż jeszcze przez ok. 5 min.

Zobacz również

W Sandomierzu odbierają bezpłatne sadzonki roślin. Ogromne zainteresowanie [ZDJĘCIA]

W Sandomierzu odbierają bezpłatne sadzonki roślin. Ogromne zainteresowanie [ZDJĘCIA]

„Częstujcie się! Kuchnia łemkowska z Ropek” Grażyny Betlej-Furman już dostępna

„Częstujcie się! Kuchnia łemkowska z Ropek” Grażyny Betlej-Furman już dostępna

Polecamy

Jak wakacyjny rejs, to tylko tam! Czekają na ciebie niezapomniane przygody

Jak wakacyjny rejs, to tylko tam! Czekają na ciebie niezapomniane przygody

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi