MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 26
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kotlet jajeczny Koła Gospodyń Wiejskich w Buczkowie...
fot. archiwum

Kultowe potrawy z barów mlecznych. Idealne przepisy na dania z barów mlecznych

Kotlet jajeczny Koła Gospodyń Wiejskich w Buczkowie

Składniki
6 jajek
1 mała bułka
1/2 szklanki mleka
cebula
zielenina
sól, pieprz
bułka tarta
tłuszcz do smażenia

Wykonanie
Bułkę zamoczyć w mleku, cebulę podsmażyć na tłuszczu. Ugotowane jaja zemleć w maszynce z bułką i podsmażoną cebulą, dodać surowe jajko, sól, pieprz oraz zieleniną i wymieszać. Z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron.

Zobacz również

Nowi sołtysi w gminie Brok. Podsumowanie wyborów

NOWE
Nowi sołtysi w gminie Brok. Podsumowanie wyborów

Ogromny pożar zboża pod Gorzowem. Strażacy w akcji

NOWE
Ogromny pożar zboża pod Gorzowem. Strażacy w akcji

Polecamy

Oto najlepsze uczelnie w Polsce. Ranking Perspektyw 2024 opublikowany

Oto najlepsze uczelnie w Polsce. Ranking Perspektyw 2024 opublikowany

Po co zmarłemu znieczulenie? Ekspert tłumaczy, o co chodzi

Po co zmarłemu znieczulenie? Ekspert tłumaczy, o co chodzi

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów