Przy eleganckim długim stole ustawionym wzdłuż sopockiego mola pojawili się między innymi sławy kulinarne, członkowie Slow Food International i Polska, szefowie kuchni ok 50-ciu restauracji z Trójmiasta, Kaszub i innych rejonów Polski, artyści, celebryci, blogerzy kulinarni, grupa skandynawskich dziennikarzy kulinarnych, młodzi zdolni pasjonaci gotowania.
Pierwszy dzień Slow Food Festival 2014 w Sopocie za nami [ZDJĘCIA]
Wszyscy respektując zasady Slow Food oraz założenia festiwalowego menu, na które składają się: ryby bałtyckie, atlantyckie i słodkowodne oraz truskawka kaszubska - serwowali pyszne degustacyjne przekąski dla wszystkich gości.
Każdy z odwiedzających mógł degustować potrawy po zakupieniu kuponu za symboliczne 5 zł.
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?